Cristina Eremia

Cristina Eremia este Career Coach cu formare de bază în NLP Coaching şi Gestalt Organizaţional, Team Coaching şi Art-terapie, metoda Phronetik. Este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din 2003.

Colaborează cu Noble Manhattan Coaching ca mentor coach şi trainer. Are peste 17 ani de experienţă de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanţă şi multinaţionale, coordonând procese de dezvoltare organizaţională, training, evaluare, recrutare, talent management, interacţionând cu clienţi din diverse industrii: FMCG, Telecom, Pharma, Oil & Gas, IT, Banking & Finance. Practică life coaching şi organizaţional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relaţiei manager-echipă, optimizare relaţională.

S-a întâlnit cu art-terapia în 1999 în cadrul unui program de dezvoltare personală oferit studenţilor în ştiinţe socio-umane de către S.P.E.R. şi a realizat şi grafica câtorva dintre ediţiile revistei societăţii. După implicarea în diverse programe şi workshop-uri în cadrul cărora s-a folosit de metode expresiv-creative, din 2010 a urmat formarea specifică din cadrul A.R.T.E. cu şcoala vieneză Phronetik.

„Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred că avem resurse pe care nu le folosim şi care se pot activa în relaţie cu o conştiinţă oglindă, care poate atinge prin cuvânt şi prezenţă zone insuficient valorizate. Cred în Oameni şi actualizarea potenţialului lor latent, cred în Valoare şi valori. Cred că orice om are nevoie de atenţie, conţinere şi relaţie pentru a se înţelege, a se dezvolta şi a-şi optimiza modul de funcţionare.”