Cristina Eremia

Cristina Eremia este Identity & Career Coach cu formare de bază în NLP Coaching şi Gestalt, Team Coaching şi Art terapie, absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei în 2003. Colaborează cu Noble Manhattan Coaching ca mentor coach şi trainer de coach. Are peste 12 ani experienţă de lucru în domeniul resurselor umane, în consultanţă şi multinaţionale, coordonând procese de dezvoltare organizatională, training, evaluare, recrutare, talent management şi interacţionând cu clienţi din diverse industrii: FMCG, Telecom, Pharma, Oil & Gas, IT, Banking & Finance. Practică life coaching şi organizaţional din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relaţiei manager-echipă, optimizare relaţională.

Cristina este pasionată din copilărie de lumea miturilor, legendelor şi poveştilor, iar studiile în psihologie, analiza jungiană şi lucrul cu visele îi permit să-şi valorifice acesta veche preocupare, punandu-si cunostintele si experientele acumulate în slujba demersului de dezvoltare personală. Toate formările parcurse îi permit să îi susţină şi pe alţii în demersul conştientizării, înţelegerii şi transformării de sine. Pentru o viaţă mai împlinită şi cu sens.

„Mi-am început parcursul de dezvoltare personală acum 15 ani, în cadrul workshop-urilor experienţiale de la Facultatea de Psihologie, pe care am ales-o deoarece iubesc unicitatea fiecărei fiinţe şi doresc să o susţin în a şi-o descoperi şi valoriza. Acest lucru mă motivează atunci când îmi însoţesc clienţii în parcursul lor de dezvoltare şi formare ca oameni şi profesionişti.

Îmi manifest identitatea în mod creativ, inclusiv prin pictură, mandale, obiecte hand-made şi „portrete ale sufletului”.

Lucrând împreună vei reuşi să îţi clarifici viziunea şi direcţia profesională, să îţi stabileşti obiective pe termen lung şi să îţi faci un plan de carieră, să depăşeşti obstacolele interioare şi externe, să iei decizii bazate pe valorile tale profunde, să dezvolţi strategii pentru a-ţi realiza obiectivele, să te înţelegi şi cunoşti mai bine pentru a-ţi împlini potenţialul şi a avea o viaţă de succes. Mă bucur că, de când mi-am început activitatea de coaching, am avut ocazia să susţin diverşi profesionişti în dezvoltarea carierei şi vieţii lor în ansamblu: manageri, antreprenori, cât şi studenţi în cadrul proiectului european „Fii pregătit pentru cariera ta!”.

Mă bucur că pot să susţin descoperirea şi valorizarea talentelor clienţilor mei, însoţindu-i pe calea către centrul fiinţei şi identităţii lor.”

Stagii formative:

2014 – 2015: NLP Training of Trainers – Frank Pucelik, Meta International, USA

2011-2013: Art-terapie Phronetik – A.R.T.E. & Phonetik, Austria

2012 – Executive and Corporate Coaching – Noble Manhattan Coaching UK

2011-2013: Team Coaching – LIM Leadership in International Management LLC, USA

2009 -2014: Couple and Femininity trainings – Spersa Kreis, Germania

2009 – 2010: NLP Professional Coaching – Austrian Training Center for NLP

2009: Coaching Supervision – Alain Cardon, Metasysteme Coaching

2008 – 2009: Gestalt  Organizational – Paul Barber & Ken Evans, European Association

for Gestalt in Leadership & Organisational Development

2009: Identity Coaching –  Robert Dilts, USA