Cosmin Rudeanu

Cosmin este Learning Architect şi are două mari pasiuni: învăţarea auto-dirijată şi dezvoltarea de jocuri. Are o experienţă de peste 10 ani în construirea de experienţe de învăţare atât în sala de curs, dar mai ales în mediul online, axate pe project based learning, lucru în echipă şi elemente de teoria jocului care fac învăţarea mai distractivă şi mai uşoară.

Printre proiectele de care este mândru se numără Woogie – un robot asistent pe învăţare pentru copii, Nobel Explorers – o platformă educaţională ce aduce copii din toată lumea în proiecte STEM în mediul online şi Learning Cards – un joc care ajută adulţii să îşi construiască strategii de învăţare eficiente.

Este de profesie inginer ITist, dar crede că „omul cât trăieşte, învaţă”,  aşa că în ultimii ani s-a apucat de surf, este actor amator, facilitează sesiuni de Dungeons and Dragons, cântă la tobe, învaţă despre machine learning şi multe altele.

Cosmin este co-fondator al Rocketists – umbrelă sub care dezvoltă metodologii şi instrumente de învăţare auto-dirijate pentru a sprijini oamenii să înveţe mai bine. Ei folosesc concepte precum mentalitatea de creştere, obiceiuri de învăţare, practică deliberată, învăţare socială etc. şi îşi propun să sprijine oamenii în procesele lor de dezvoltare având credinţa că lumea va fi mai bună dacă noi vom fi mai conştienţi de noi înşine şi ne vom cultiva deschiderea, înţelegerea şi compasiunea faţă de cei din jur.