Ce visezi să faci în 2018?
 

În 2018 ne-am propus să ajutăm mai mulţi oameni să-şi urmeze visul. La început de an, fiecare dintre noi îşi propune o listă mai lungă sau mai scurtă de obiective: ”vreau o schimbare de look”, ”vreau să petrec mai mult timp cu familia”, ”să mă bucur mai mult de viaţa mea”, ”să încep o afacere”, ”să scriu un roman”, ”vreau să slăbesc”, ”vreau să mănânc sănătos”, ”vreau să fac ceva pentru clădirile istorice din oraşul meu” şi multe altele.

Pornim cu entuziasm, cu promisiunea că ”anul acesta mă voi concentra pe ceea ce îmi doresc şi e important pentru mine să se întâmple”.

Cu toate astea, cei mai mulţi oameni renunţă la visul lor, pur şi simplu pentru că nu ştiu cum sau de unde să înceapă.  Aşa că, la Fundaţia Calea Victoriei, ne-am gândit să-i ajutăm să facă primul pas. :)

Până la sfârşitul anului urmăreşte pagina noastră de facebook: www.facebook.com/fundatia.calea.victoriei/  şi #SustinemVisuri, participă la concursuri şi câştigă un loc la cursul care crezi că te ajută să-ţi realizezi aşteptările pentru 2018. :)

Până pe 31 ianuarie, vom anunţa zilnic câte un astfel de concurs. Pe 3 ianuarie vom anunţa cine sunt câştigătorii. Succes! :)

1. Concurs pentru un loc la Atelierul de nutriţie

2. Concurs pentru un loc la Atelierul de stil vestimentar feminin

3. Concurs pentru un loc la cursul Arhitecţii Bucureştiului şi clădirile de patrimoniu ale oraşului

4. Concurs pentru un loc la Atelierul de autocunoaştere şi comunicare: Cum construim armonia în cuplu?

5. Concurs pentru un loc la Atelierul de scriere publicitară

 

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!