Ce spun astrele despre anul 2023?
 

Vă invităm în 9 decembrie, vineri, de la ora 19.00, la un eveniment cu Luminiţa Ristea, astrolog, pentru a descoperi ce ne rezervă anul 2023 şi cum va influenţa el semnele zodiacale.

Anul 2023 bate la uşa noastră şi ne pregătim să facem cunoştinţă cu el şi să înţelegem energiile care ne vor ghida. Energiile cu care vom lucra în anul 2023 sunt cele ale pământului şi ale apei. Cum sunt aceste energii?

Ne împământăm, ne adaptăm la realităţile vieţii de zi cu zi, dar suntem sensibili la simţurile noastre, la intuiţia noastră. Suntem conectaţi la o energie foarte senzuală, vom fi ispitiţi de plăcerile vieţii, de tentaţii, dar vom fi şi foarte sensibili la spiritualitate, religie, credinţe.

Începem anul 2023 cu două planete retrograde: Marte în Gemeni şi Mercur în Capricorn aşa încât putem spune că începem anul într-o atmosfera de profundă reflecţie!

În acest an învăţăm să nu ne grăbim şi în primul rând să ne centrăm pe propria intuiţie, pe simţurile noastre.

În luna martie avem două tranzite majore, Sezonul eclipselor vine cu 4 eclipse, Axa Nodurilor Lunare se schimbă, Mercur va retrograda de patru ori şi va retrograda şi Venus în zodia Leu, iar Jupiter, planeta norocului va petrece jumătate de an în zodia Berbec şi cealaltă jumătate de an în Zodia Taur.

Haideţi să decodificăm aceste tranzite şi să vedem care sunt influenţele majore pentru fiecare zodie în parte!

În toamna anului 2013, datorită unor evenimente neaşteptate care au aparut in viaţa mea, am fost ghidata să intru pe o nouă cale care se deschidea timid în faţa mea: astrologia. În data de 20 noiembrie 2013 m-am inscris la Cursurile de astrologie Fidelia Start si exact peste 3 ani, într-o sincronicitate perfecta  dădeam examenul final obţinând certificarea oficială în ocupaţia de astrolog în România cu diplomă recunoscută de Ministerul Muncii din România şi Uniunea Europeană. Astrologia mi-a deschis un alt portal către artele divinatorii iar din anul 2016 studiez la Faculty of Astrological Studies din Londra.

Din anul 2018 am demarat oficial activitatea în zona ezoterică şi am creat Canalul de YouTube Astrolog Luminita Ristea şi pagina de Facebook Astrolog Luminita Ristea, care au crescut organic an de an, adunând în jurul meu o comunitate de oameni interesaţi de evoluţia personală si auto-cunoaştere permanenta.

Astrologia şi artele divinatorii au adus magie în viaţa mea şi o schimbare de direcţie la 360 de grade! Alta perspectivă, noi orizonturi, liniste şi pace sufletească şi multa iubire, recunoştinţă alaturi de oameni deosebiţi de care m-am înconjurat. Sunt ghidata să trăiesc conştient, responsabil, în cunoştinţă de cauză şi sunt profund recunoscatoare pentru aceasta oportunitate pe care mi-a oferit-o viaţa. Este o calatorie fascinantă în care doresc să aduc celor din jurul meu magie si lumină.

Sursă foto sus: https://medium.com/@NomadicMuse/beyond-the-veil-5d4a4e25a66f

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!