Catrinel Burghelea

Catrinel lucrează de 13 ani în domeniul comunicării şi crede că acesta va fi un an norocos. Nu de alta, dar norocul şi-l face freelancerul cu mâna lui!

Primii 11 ani i-a petrecut într-o agenţie de relaţii publice, unde a evoluat de la junior la director de comunicare şi partener. Din 2016 a luat-o pe cont propriu şi a devenit freelancer în domeniul pe care îl practică în continuare cu pasiune: comunicarea. Pentru ea, freelancingul este nu doar calea către mai multa libertate, ci un mod de a avea o viaţă mai bogată.

De-a lungul timpului, Catrinel a gândit strategii şi a derulat campanii de comunicare pentru companii multinaţionale, business-uri locale şi ONG-uri, obţinând peste 20 premii naţionale şi internaţionale la competiţii de comunicare şi de business. Astăzi, ea lucrează pe cont propriu şi oferă servicii de consultanţă şi strategie în comunicare clienţilor săi şi se implică în sectorul ONG: este Coordonator PR şi Comunicare la Asociaţia DECS şi contribuie ca voluntar pe baza de abilităţi la mai multe ONG-uri.

Catrinel are articole publicate în media de specialitate şi este speaker la evenimente de profil.