Blogging, facebook, twitter – Creativitate in mediul online
 

Jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor va propune un curs practic de indrumare in universul media virtual. Un veritabil curs de coaching pentru tine, orice alegere ai face: blog sau shop online.

Virtualul si realitatea astazi ne unesc si se confunda. Cum sa scriem astfel incat sa fim cititi intr-o mare de informatie?

Pornim de la crearea unui blog&cont pentru cursul prezent si exersam, text dupa text, tehnici eficiente de comunicare in mediul online.

Invatam cum sa ne construim o identitate virtuala si care sunt limitele si avantajele unui asemenea gest.

Temele celor cinci intalniri vor fi:

1. Provocarea: identitatea online. Cream blog&cont facebook, twitter pentru cursul prezent. Aici vom exersa, text dupa text, tehnici eficiente de programare si comunicare. Ce inseamna o identitate online – limitele si avantajele unui asemenea gest. A fi amator, a fi profesionist. Nevoia multimedia (foto, video, audio) si codul “multitasking”.

2. SEO. Creative writing pentru succes. Influenta sau rating? Target. Ingredientul secret: umor. Evaluare continut postat si, pornind de la acestea, modalitati de imbunatatire.

3. PR si management de blog&cont. Jocul social inseamna interactivitate. Omul care “da link” sau cel care “da like”. Explorarea unui spatiu real: Lipscaniul si creare de continut legat de aceasta explorare. Teme de meditat si de scris pentru acasa.

4. Elemente de Dezvoltare Personala. Lumea virtuala si lumea reala. Teme de forta.

5. Concluzii privind blogul cursului. Mode si noi insine. Consumam sau „suntem consumaţi”? “Folosim sau suntem folosiţi? – intrebarile au raspunsuri.

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!