Black Friday 2019: 15% Reducere la cursuri de Dezvoltare personală, Grafică, Leadership, Istoria artei şi Parenting

De Black Friday 2019, ia-ţi ceva frumos pentru mintea ta. Sau pentru suflet. Saaau pur şi simplu pentru bucuria de a încerca ceva nou. De vineri 15, până duminică 17 noiembrie, ai 15% REDUCERE la orice curs alegi din lista pe care ţi-am pregătit-o.

Afli care e limbajul secret care te ajută să ajungi la o comunicare mai bună cu adolescenţii din preajma ta, îţi completezi cultura generală cu lucruri interesante despre istoria muzicii sau despre pictura Renaşterii italiene sau te pui pe treabă şi antrenezi leaderul din tine, ca să-ţi duci proiectele mai aproape de succes. Sunt multe variante, alege-o tu pe care ţi se potriveşte cel mai bine.

Înscrie-te pe contact@victoriei.ro şi fă plata rapid, pentru că oferta e valabilă doar în limita locurilor disponibile.

Cum să COMUNICI eficient cu ADOLESCENTUL TĂU, din 18 Noiembrie, cost întreg: 350 de lei, Black Friday: 297 de lei

Cinci anotimpuri sonore – ISTORIA MUZICII, de la Renaştere la Modernism, din 19 Noiembrie, cost întreg: 330 de lei, Black Friday: 280 de lei

Atelier de GÂNDIRE CRITICĂ pentru adulţi, din 21 Noiembrie, cost întreg: 350 de lei, Black Friday: 297 de lei

Atelier de LEADERSHIP, din 23 Noiembrie, cost întreg: 150 de lei, Black Friday: 128 de lei

TERAPIE PRIN RÂS – Workshop interactiv, din 25 Noiembrie, cost întreg: 330 de lei, Black Friday: 280 de lei

Atelier de GRAFICĂ – Peniţă şi tuş, din 26 Noiembrie, cost întreg: 270 de lei, Black Friday: 230 de lei

ISTORIA tumultuoasă a CREŞTINISMUL, din 27 Noiembrie, cost întreg: 280 de lei, Black Friday: 238 de lei

Arta Renaşterii italiene: BOTTICELLI, LEONARDO DA VINCI, MICHELANGELO, din 28 Noiembrie, cost întreg: 220 de lei, Black Friday: 187 de lei

POVEŞTILE PĂDURII – Scurtă plimbare etnologică printre arbori, din 28 Noiembrie, cost întreg: 220 de lei, Black Friday: 187 de lei

Atelier de SĂPUN NATURAL, în 29 Noiembrie, cost întreg: 220 de lei, Black Friday: 187 de lei

SEMNIFICAŢIA VISELOR în viaţa noastră psihică, din 29 Noiembrie, cost întreg: 220 de lei, Black Friday: 187 de lei

Zeiţele din noi – ARHETIPURI ALE FEMINITĂŢII, din 29 Noiembrie, cost întreg: 220 de lei, Black Friday: 187 de lei

Toate cursurile au loc la sediul fundaţiei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană şi Universitate. Te poţi înscrie pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 15-17 Noiembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.