Balul Bucureştiului Interbelic, ediţia a VII-a

Te invităm vineri, 7 iunie, ora 20.00, la o nouă ediţie a Balului Bucureştiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Naţional, recreăm magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 şi ‘30. Pentru o seară, doamnele cochete şi gentlemenii dichisiţi vor fi oaspeţi de seamă ai unui party retro care se anunţă a fi de neuitat.

Alege să faci parte dintr-un film cu decoruri senzaţionale, costume de epocă rafinate, muzică de calitate, dans, premii şi elemente surpriză, în care personajul principal eşti chiar tu.

Fii creativ şi fură privirile tuturor cu ţinuta ta de epocă! Pregăteşte-ţi rochia sau costumul, scoate-ţi accesoriile cele mai strălucitoare, alege coafura şi gata! Eşti candidatul perfect pentru concursul de costume retro organizat în cadrul balului.

Şi nu ne oprim aici! Acum ai ocazia să îi dai pe toţi pe spate cu mişcările tale de dans sau să înveţi dansurile care erau la modă în perioada interbelică. Bucureşti Swing Dance Society dă startul petrecerii şi te invită pe ringul de dans în paşi de tango, charleston sau foxtrot. Şi aici, cei mai talentaţi şi energici dintre dansatori vor fi apreciaţi şi recompensaţi cu premii pe măsură în cadrul concursului de dans.

Eleganţă, fast, bun gust şi, mai ales, distracţie – iată ce vei găsi pe 7 iunie în cele două săli puse la dispoziţie de Cercul Militar Naţional: sala Bizantină şi sala Gotică. Cadrul perfect să socializezi, să cunoşti oameni noi sau să petreci în stil interbelic alături de familie şi prieteni.

Taxa de participare la Bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro

Acest eveniment se desfăşoară în cadrul festivalului LUNA BUCUREŞTILOR, festival organizat în parteneriat cu Cercul Militar Naţional. Mai multe fotografii şi filme de la ediţiile anterioare puteţi găsi aici:  http://www.balulinterbelic.ro/

Great Gatsby style party – Interbelic Bucharest`s Ball

Join Bucharest`s most glamorous retro party of the year – Balul Bucureştiului interbelic, on June 7th, at 8 PM, at Cercul Militar Naţional (National Military Circle). The event is organised by Fundaţia Calea Victoriei, one of Bucharest`s most famous and appreciated independent cultural institutions. They will recreate for you the magic of the roaring ‘20s and ‘30s fabulous parties. For one night, graceful ladies and fancy gentlemen will be guests of honour to a party that will be hard to forget.

Choose to be part of a good movie with amazing setting, precious vintage dresses and costumes, quality music, lots of dancing, prizes and surprizes. And guess what! You will be the main character. :)

Be creative and catch everybody’s eyes with your vintage outfit. Get your dress or suit ready, put on your finest jewelry, pick the most creative hairstyle and you are good to go. You’re the perfect candidate for the vintage costumes contest of the Ball.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

And there’s more! This is your chance to impress everybody with your dance moves or practice the dances that were cool in the ‘20s and ‘30s. Bucureşti Swing Dance Society will get the party started by inviting you to the dance floor. Professional dancers will teach you tango, charleston and foxtrot. Of course, your effort will be noticed, appreciated and rewarded.

Grace, splendour, good taste, but especially fun – this is what is happening on June 7th at Palatul Cercului Naţional Militar. It is the perfect environment to socialize, meet new people and have the time of your life along your friends and family.

The participation fee for the Ball is 150 lei. Entry is free for children under 7 within the limits of available seats. Register on contact@victoriei.ro

ilustraţie de Jozsef Vass

Inscrie-te la acest atelier »