Atelier online de Improvizaţie pentru adolescenţi (27-29 iulie)

Atelierul are loc online, live, zilnic: luni 27, marţi 28, miercuri 29 iulie, de la 16.30-18.00.

Salut,

Sunt Antonia Din, sunt actriţă şi te provoc să vii cu mine pe net şi să îţi faci prieteni noi la Atelierul online de improvizaţie pentru adolescenţi!

Teatrul şi implicit improvizaţia ajută omul să se dezvolte într-un mod creativ. Îl determină să ia decizii care să-l reprezinte, îi dezvoltă abilitatea de a reacţiona şi de a empatiza cu cei din jur, de a construi şi înţelege situaţii de viaţă posibile.

Te invit să faci parte dintr-un grup format din tineri entuziaşti care abia aşteaptă să-şi spună povestea, să-şi împărtăşească experienţele şi să le asculte pe alte tale. Ne relaxăm, facem jocuri de improvizaţie, exerciţii care să îţi stimuleze atenţia, concentrarea, memoria şi nu în ultimul rând, creativitatea.

La acest atelier online de improvizaţie pentru adolescenţi, te vei întâlni cu situaţii de viaţă care mai de care mai imprevizibile, menite să te elibereze de temeri şi inhibiţii şi să te pregătească pentru situaţii reale.

Ne descătuşăm creativitatea şi ne jucăm cu ea într-un loc în care nu există restricţii, reguli fixe, unde greşit sau corect nu există.

Hai să ne cunoaştem şi să creăm ceva împreună! Te provoc să îţi foloseşti cât mai creativ puterea imaginaţiei, prin improvizaţie şi jocuri distractive şi utile pentru dezvoltarea ta personală.

Temele întâlnirilor:

1. Jocuri de cunoaştere şi socializare

2. Exerciţii de improvizaţie: Dialog în întrebări, Vinde obiectul imaginar, Posturile de radio, Personalitatea etc.

3. Exerciţii de concentrare şi memorie: Povestea „pe cerc”, Numărătoarea, Ce ai lua cu tine pe o insulă pustie? etc.

foto: Julia M Cameron, de pe Pexels

Cumpără »