Atelier de tehnici de negociere
 

Cele două întâlniri au loc zilnic: miercuri 12 şi joi 13 decembrie, de la 19.00-21.00.

Se spune că orice formă de comunicare este, în fond, o formă de a convinge. În acest proces de convingere, abilităţile de negociere sunt cele care fac diferenţa între eşec şi succes.

Abilitatea de a negocia este una dintre calităţile de care, indiferent de domeniul de activitate, majoritatea oamenilor are nevoie. La atelierul acesta aprofundăm şi dezvoltăm cele mai  bune strategii de negociere. Vom vorbi despre “când” şi “unde” este recomandat să intri într-o negociere.

Cei mai buni negociatori au o serie de comportamente care duc de obicei la reuşită. Vom vorbi despre tipul de negociere recomandat în funcţie de context, vom discuta despre cele mai puternice întrebări de negociere şi despre cele mai recomadate structuri de influenţare şi convingere.

Vom pune accent pe strategiile de negociere de tip win-win, dar vom lua în discuţie şi strategiile de manipulare şi seducţie ca să ştim cum să procedăm atunci când suntem în faţa unui negociator care apelează la astfel de tehnici seductive de negociere.

Ţinând seama de comportamentul clientului în sine, fiecare tip de negociere are o abordare diferită. La atelierul de tehnici de negociere, vom căuta să arătăm care sunt factorii de care trebuie să ţinem seama ca să luăm cea mai bună decizie. În plus, vom discuta despre experienţele de negociere pe care cursanţii le-au avut – ce problema au întâmpinat, ce li s-a întâmplat, ce n-a funcţionat – astfel încât să livrăm informaţii cât mai aplicate pe realitate.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei învăţa şi testa la acest curs:

  • Principii ale comunicarii în negociere
  • Diferenţa dintre a asculta şi a auzi
  • Întrebări de negociere
  • Tipuri de negociere / Stiluri de negociere: Secretul lui Socrate, Legea penuriei, Întrebarea de indentificare a interesului, Emoţia aduce raţiune, Principiul simpatiei etc.
  • Negocierea cu persoane dificile
  • Negocierea şi sistemele de convingere: principii, condiţii, structuri
  • Semnale de cumpărare
  • Influenţa şi manipularea în negociere
  • Comportamentele unui bun negociator

sursă foto: pexels.com

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!