Atelier de improvizaţie pentru adolescenţi (27-31 august)
 

Întâlnirile au loc zilnic: luni 27, marţi 28, miercuri 29, joi 30, vineri 31 august, de la 16.30-18.00

Salut,

Teatrul, şi implicit improvizaţia ajută omul să se dezvolte într-un mod creativ, îl determină să se implice în acte decizionale care să-l reprezinte, îi dezvoltă abilitatea de a reacţiona şi de a empatiza cu cei din jur, de a construi şi înţelege situaţii de viaţă posibile.

Te invit să faci parte dintr-un grup format din tineri entuziaşti care abia aşteaptă să-şi spună povestea, să-şi împărtăşească experienţele şi să le asculte pe alte tale. Totul o să se întâmple într-un cadru relaxat, prin jocuri de improvizaţie, exerciţii care să îţi stimuleze atenţia, concentrarea, memoria şi nu în ultimul rând, creativitatea.

La acest curs, te vei întâlni cu situaţii de viaţă care mai de care mai imprevizibile, menite să te elibereze de temeri şi inhibiţii şi să te pregătească pentru situaţii reale.

Ne descătuşăm creativitatea şi ne jucăm cu ea într-un loc în care nu există restricţii, reguli fixe, unde greşit sau corect nu există.

Hai să ne cunoaştem şi să creăm ceva împreună! Te provoc să îţi foloseşti cât mai creativ puterea imaginaţiei, prin improvizaţie, jocuri şi construcţii ale unor situaţii care vor porni de la experienţele tale personale.

1. Exerciţii introductive, ne cunoaştem şi ne acomodăm unii cu alţii. Ex: Prezentare în stil propriu.

2. Jocuri de atenţie şi concentrare. Ex: Dă-mi, te rog, pantofii tăi

3. Lucrul în echipă. Ex: Cercul încrederii

4. Exerciţii de imaginaţie. Ex: Ce poate fi obiectul?

5. Conştientizarea spaţiului. Ex: Expunere

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!