Atelier de Fundraising – 5 paşi pentru o campanie de succes
 

Fundraising-ul este arta de a învăţa pe oricine bucuria de a dărui!

Acest curs este pentru toţi cei care caută să strângă bani, bunuri, servicii şi oameni care să se implice pentru cauza lor de suflet. Mai specific?

  • Eşti parte dintr-o organizaţie care are nevoie de finanţare şi suport?
  • Eşti la liceu şi vrei să ştii cum să te organizezi mai bine cu implicarea ta ca voluntar?
  • Eşti membru fondator la o organizaţie în care crezi, dar din păcate stagnează şi nu ştii ce să faci?
  • Provii din mediul corporatist şi vrei să te implici în mediul social, într-un mod care chiar să conteze?
  • Eşti un fundraiser la început de drum şi înţelegi ce înseamnă crowdfunding; dar îţi doreşti să afli cum să integrezi o campanie de acest gen în toată strategia organizaţională şi cum să motivezi restul echipei sau influenceri să te ajute?
  • Lucrezi la o companie de publicitate sau marketing şi vreţi să vă ajutaţi clienţii să se implice social prin campanii de fundraising?

Te aşteaptă 5 sesiuni amuzante şi antrenante, toate cu scopul de a-ţi oferi răspunsuri la întrebările pe care le ai referitor la fundraising. Înveţi să-ţi fixezi obiectivele ţinând cont de tipul campaniei tale, afli cum îţi identifici corect publicul, cum i te adresezi, cum formulezi mesajul, ce instrumente de comunicare poţi folosi cu buget redus. Primeşti informaţii valoroase despre comunicarea în online şi schiţezi, cu ajutorul lectorului, un plan financiar.

Temele întâlnirilor sunt:

1. Ce este fundrarising-ul? – o scurtă istorie. Cum sunt oamenii din fundraising? Evaluarea propriilor aptitudini. Exemple de campanii de fundraising de succes.

2. Ce fel de fundraiser vrei să fii? Ce transmiţi? Cum îţi formulezi mesajul?

3. Cine sunt sponsorii şi donatorii cei mai potriviţi pentru organizaţia mea? Cele mai eficiente forme de finanţare. Exerciţiu pe propria cauză pentru a vă ajuta să identificaţi cea mai eficientă formă de strângere a fondurilor.

4. Comunicarea în fundraising în mediul online: de la site până la social media. Organizarea de evenimente: de la cele mai profitabile, până la cele pe care le puteţi implementa, realist.

5. Prezentarea planului financiar. Recapitulare şi întrebări

foto: pexels.com

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!