Atelier de Branding: Identitatea afacerii tale
 

Cum faci să iasă în evidenţă mai bine afacerea ta?

Identitatea afacerii tale este un atelier de branding care te ajută să treci în siguranţă şi fără prea multe bătăi de cap prin acest proces. La finalul celor patru întâlniri vei avea deja o parte din business plan făcut şi îţi va fi mult mai usor să ajungi la rezultatele dorite. Atelierul se adresează micilor întreprinzători şi mai ales celor care sunt la început de drum, fie că au un PFA sau SRL sau ONG.

Tot ceea ce vom face împreună se va aplica direct pe afacerea ta.

Voi încerca pe cât de mult să te susţin, să te consiliez şi mai ales să îţi eficientizez eforturile. Lucrurile complicate au uneori rezolvări simple. :)

Şedinţa 1: Ce este identitatea sau brandul? Cum definim personalitatea afaceri? Promisiunea pe care o faci cumpărătorului. Care e promisiune pe care afacerea ta o face? Cum alegi numele? Dacă afacerea mea ar fi o persoană, cine ar fi?

Şedinţa 2: Poziţionarea afacerii – Cine sunt competitorii mei? Cine e cumpărătorul meu cheie? Diferenţa între ce ofer eu şi ce oferă ceilalţi. De ce te-am crede? Promisiunea de brand – fraza definitorie pentru afacerea ta.

Sedinţa 3: Cum comunicăm cu generatorii de venit (consumator sau business) – Cine sunt ei? Unde comunicăm cu ei? Ce vrem să le transmitem versus ce înţeleg ei versus. Ce trebuie să le transmitem.

Şedinţa 4: Identitatea de brand – Reguli de avut în vedere când construim identitatea vizuală a ceea ce dorim să comunicăm. Care sunt tendinţele actuale? Cum construieşti un brief pentru o echipă creativă? Soluţii de producţii publicitare. Online-ul cel de toate zilele :) (tips and tricks pentru website şi social media).

Şedinţa 5: Recapitulare. :)

Testimonial: “Când am ales să mă înscriu la cursul de branding, îmi setasem aşteptările că va fi un curs mai degrabă de prezentare a unor aspecte pur teoretice. Surpriza foarte plăcută a fost să realizez de la prima sesiune că, de fapt, voi pleca acasă cu un bagaj consistent de informaţii cu aplicabilitate imediată în business-ul meu. Recomand cu tot sufletul acest curs, dacă vrei să desluşeşti tainele conceperii unui brand overview ca la carte, să conturezi cât mai clar cum te poziţionezi şi diferenţiezi ca brand şi multe alte informaţii utile. Anca este nu doar un profesionist cu o vastă experienţă în zona de marketing, comunicare şi fundraising, ci şi un trainer dedicat, care ştie să îşi antreneze toţi cursanţii în discuţii, într-un cadru plăcut şi relaxat.” – Alina Fusea

foto: https://unsplash.com/photos/Y9nzl9tA3Lw


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!