Anca Dimulescu
 

„Multumeşte-i omului nerezonabil pentru progres,

pentru că omul rezonabil se va adapta întotdeauna lumii înconjurătoare”

– Bernard Shaw

Acest motto mi-a condus viaţa profesională. În liceu, prin a 11-a, am descoperit că nu pot să fiu analist programator şi că adevăratele mele abilităţi sunt în comunicare. Am descoperit evident asta cu ajutorul colegilor mei şi profesorii au fost responsabili pentru facultatea urmată: David Ogilvy din cadrul SNSPA.

Ce să zic, m-am speriat că o sa rămân cu ai mei acasă după ce termin facultatea, aşa că m-am apucat să lucrez. Primul job a fost la 19 ani: vindeam spaţii publicitare într-un ghid de business. De acolo am reuşit să ajung la agenţii de publicitate adevărate şi nu ştiu cum, dar marketing-ul pentru bere mi s-a părut cel mai interesant. Am lucrat cu mai toate brand-urile de bere, pentru diverse agenţii, până am ajuns la client. Mi-a plăcut enorm experienţa la Timişoreana şi trebuie să recunosc că acolo am avut parte de cele mai bune lecţii de marketing. Totuşi, ceva lipsea. Nu am ştiut ce, până nu mi-am dat demisia şi m-am apucat să îmi folosesc cunostinţele în comunicare pentru a ajuta.

De 7 ani lucrez îndeaproape cu mai multe organizaţii pe care le ajut cu strategie, comunicare şi fundraising, dar şi cu mulţi antreprenori cu idei minunate. Trebuie să recunosc că sunt un fel de freelancer de când am plecat din companie şi îmi place foarte mult. Nu am cum să mă plictisesc, apar tot felul de proiecte, nevoi şi mai ales oameni superbi pentru care îmi place să fac tot ce îmi stă în puteri să îi ajut.

Acum realizez că am deja 14 ani de muncă serioasă, de pasiune pusă în fiecare proiecţel şi mulţi prieteni adunaţi de-a lungul timpului.


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!