Alexandru Marin

Alexandru Marin este Managing Partner al companiei de training Ability Development şi doctorand în Ştiinţele Comunicării. Alex organizează şi facilitează de şapte ani programe de comunicare (organizaţională, în business, strategică etc.), public speaking & presentation skills, leadership & management, marketing, antreprenoriat, HR, Sales & Fundraising, modele mentale, Training for multilevel change, Coaching and Mentroing, NLP în ţară (Leader Mindset Training, Ability Development, Asociaţia COSI, MEN, ESE – European Support for Education, Dialectica, GPI, Kronsavier etc.) şi în afară (Bioenergy Europe, Parlamentul European, ICR Istanbul, WebShop Solutions etc.).

Pasiunea pentru formarea profesională a adulţilor în aceste domenii l-a adus cât mai aproape de aria training-ului integrat unde contribuie la dezvoltarea resursei umane bazându-se pe logica şi acţiunea multi şi transdisciplinară. Îi place să ajute oamenii şă-şi descopere potenţialul şi să îi împingă cât mai mult în zona de disconfort, cum ar spune Marcia Reynolds.

Scopul său final este să îi facă să alerge acea „extra mile” în faţa căreia mare majoritate renunţă. Astfel, la graniţa dintre transformaţional şi tranzacţional, ca facilitator, Alex se ghidează după următoarele valori: dedicare, conexiune şi posibilitate.