Anita Sterea
 

Doctor in Istorie din 2012 – titlu obtinut sub conducerea dl. Academician Dinu C. Giurescu.

Incepand cu primavara anului 2009, sustine in cadrul “Fundatiei Calea Victoriei” evenimente prin Bucuresti (expeditii culturale) sau conferinte gazduite in diverse cladiri de patrimoniu din Bucuresti, in romana sau engleza.

Plimbarile prin Bucuresti, reluate periodic, din primavara pina in toamna, in ultimii ani sunt: Descopera Calea Victoriei, Descopera Parcul Ioanid, Descopera Centrul Vechi al Bucurestiului, Descopera Blvd Magheru, O plimbare la Sosea, Legendele Bucurestiului, Descopera mahalaua Mantuleasa, Biserici domnesti din vechiul Bucuresti.

Deruleaza, din primavara anului 2012, un amplu proiect numit “Descopera Bucurestiul cultural”, care consta in vizite la monumente si plimbari pentru elevii de liceu, in cadrul Scolii ALTFEL, cu mai multe licee din capitala.

Licentiata din 2007 a Facultăţii de Istorie, Universitatea Bucureşti, precum si a masterului de Relatii internationale – Facultatea de Istorie si a masterului de studii olimpice- Academia Internationala Olimpica – Grecia. Pasionata de sport, din 2008 pana in prezent am colaborat cu Academiei Internationala Olimpica din Grecia la diferite conferinte sau cursuri.

In 2006 am urmat cursurile Centrului National pentru Turism, avand atestatul de ghid turistic eliberat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pe perioada Facultatii am colaborat cu Centrul International de Conferinte -Parlamentul Romaniei – fiind ghid extern pentru turistii dornici sa viziteze  Palatul Parlamentului.

Pasionata de teatru, am practicat actoria intr-un Teatru de amatori din anul 2000.

Lector din 2011 la Scoala Nationala de Antrenori – Bucuresti unde predau istoria sportului.

Regia: Vlad Trandafir – www.colturidebucuresti.net
Music: Sunny – Composed and performed by Bensound


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!