Sprijină educaţia alternativă a tinerilor!

Dacă direcţionezi către Fundaţia Calea Victoriei 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, poţi susţine accesul gratuit al tinerilor la cursuri umaniste sau de dezvoltare personală.

Acum 11 ani am lansat prima şcoală alternativă umanistă, unică în ţara noastră, în care tinerii şi adulţii se pot forma şi dezvolta într-un cadru relaxat şi interactiv.

Peste 10.000 de tineri au beneficiat, până acum, de cel puţin 1 curs gratuit din programa fundaţiei.

În prezent, sistemul educaţional suferă numeroase transformări, care afecteazaă relaţia dintre profesor şi elev şi descurajează studiul artelor şi al ştiinţelor umaniste. În acest context, Fundatia Calea Victoriei readuce în atenţia publicului subiecte esenţiale pentru orice persoană inteligentă: istoria, muzica, antropologia, arhitectura, istoria religiilor, filozofia, psihologia, istoria Bucureştiului, istoria artei etc.

Prin direcţionarea celor 2% către fundaţia noastră, mai mulţi tineri vor avea şansa să îşi completeze educaţia primită în şcoală. Cu ajutorul unor mentori charismatici, tinerii descoperă instrumente esenţiale care să-i ajute să evolueze: coerenţă în gândire şi exprimare, cultură generală, atenţie la detalii.

Cursurile pe care le propunem îi pot ajuta pe liceeni sau studenţi să îşi aleagă o profesie care să le placă şi să li se potrivească.

Alătură-te iniţiativei noastre, completând FORMULARUL 230

Formularul poate fi depus până la data de 31 Iulie 2019 la Administraţia Financiară sau până la 15 Iulie 2019 la sediul fundaţiei, urmând ca formularul să fie depus de către noi.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu costă nimic. În cazul în care aceşti 2% nu sunt redirecţionaţi, banii rămân statului.

Datele noastre de identificare sunt:

Denumire entitate non-profit:

FUNDAŢIA CALEA VICTORIEI 2007
Cod fiscal: 22498403
Cont: nr.RO02BRDE445SV93905814450
BRD-Groupe Societe Generale, Agenţia Bucureştii Noi

Îţi mulţumim că eşti alături de noi!