1. Exista reduceri pentru elevi, studenti si pensionari?

Pentru elevi, studenti si pensionari oferim o reducere de 10% la taxa atelierelor pentru adulti.

2. Se acorda certificate de participare la cursuri?

Certificatele de participare la cursuri se ofera, la cerere, la ultima sedinta a fiecarui curs.

3. Acordati burse?

Da, oferim burse (participare gratuita la cursuri sau evenimente) tinerilor (elevi sau studenti) fara mijloace materiale, care doresc sa aprofundeze domenii culturale, abordate in cadrul cursurilor teoretice. Bursele se ofera la cerere, prin trimiterea unui mail care sa justifice interesul pentru respectivul subiect, in limita locurilor disponibile. 

4. Cat dureaza atelierele?

Fiecare atelier are o durata de maxim 2h, cu o pauza intre prima si a doua parte. Prima parte va fi prezentarea subiectului iar dupa pauza vor fi discutii despre subiect.

5. Exista un numar minim de participanti pentru a avea loc un curs/eveniment?

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi.

6. Cum se face plata?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. Popa Soare, Nr. 40, Et. 1 (harta) sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

7. Ce fac daca nu mai pot participa la cursul la care m-am inscris?

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sint limitate.

8. Cum pot beneficia de Cardul de Fidelitate, in ce conditii se acorda?

Cardul de fidelitate se acorda cursantilor care au participat (cu taxa) la minim 3 cursuri ale fundatiei. Cardul poate fi ridicat de la sediul din Str. Popa Soare, Nr. 40, Et. 1 in timpul programului cu publicul, intre orele 11:00-19:00. Posesorii cardului de fidelitate beneficiaza de 10% discount la orice curs si eveniment, inclusiv Balul Bucurestiului Interbelic organizat anual in luna mai.

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sint limitate.