Petrecere în oraş: luna August la Fundaţia Calea Victoriei ;)
 

Luna August este ultima şansă de a participa la Şcolile de Vară organizate de Fundaţia Calea Victoriei anul acesta! Este o perioadă intensă, o petrecere culturală în oraşul tău, când te poţi bucura de cursuri de Stil, Desen, Storytelling, Fotografie, Meditaţie, Scriere Creativă şi multe altele!

VEZI PROGRAMUL COMPLET AL ŞCOLILOR DE VARĂ DIN AUGUST AICI!

Serile lungi şi înstelate de vară sunt momentul ideal pentru a „savura”, alături de alţi cursanţi simpatici, dornici să se relaxeze, să înveţe lucruri noi şi să socializeze, un cocktail cultural (de cursuri şi ateliere):

Încearcă un mix de Istorie şi Modă la cursul De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă şi societate (21-24 august) şi apoi pune în practică noutăţile aflate la HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate (16-18 august).

Sau îmbină Arta de a Asculta (28 august – 1 septembrie) cu abilităţile unui bun povestitor la Şcoala de vară: Storytelling în Public Speaking (28 august-1 septembrie).

Mix and Match: Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (7-9 august) se potriveşte de minune cu un curs practic, cum ar fi Cursul de Design interior (28 august – 1 septembrie).

Toată lumea e invitată la petrecerea noastră! Alege şi combină cursurile favorite!

Nu uita de pagina de Facebook ca să prinzi cele mai bune oferte şi promoţii.

ilustraţie de Jozsef Vass


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!