Gabriela Maalouf
 

Gabriela Maalouf s-a născut la Ploieşti, iar de mică a fost pasionată de parfumul şi culoarea Orientului. De-a lungul carierei profesionale a avut ocazia de a prezenta şi produce un număr considerabil de emisiuni culturale, realizând că una din principalele sale calităţi este oratoria. Îi place să spună despre ea că iubeşte să vorbească, să asculte şi să aducă siguranţă în sufletul şi mintea celor care o aud.

O fire deosebit de ambiţioasă, Gabriela a fost mereu interesată de studiu şi formare profesională continuă, înscriindu-şi în CV absolvirea a trei facultăţi – Facultatea de Limbi Străine Bucureşti, specializare Arabă-Engleză; Facultatea de Sociologie a Universităţii Iordaniană din Amman şi Facultatea de Management, specializarea marketing a Universităţii “Spiru Haret”. Gabriela a studiat şi psihologia clinică, de asemenea, are şi un master în Tranzacţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Pregatirea sa profesională a fost completată şi de alte cursuri şi formări, reuşind să aibă o autorizaţie de traducător de limbă arabă şi limbă engleză avizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, o diplomă formator acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscută în România şi UE, diplomă consilier dezvoltare personală, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscută în România şi UE.

Având la bază o puternică pregătire teoretică, Gabriela Maalouf s-a speciaizat în cursuri de dezvoltare personală şi, în prezent, este expert în reprogramare neurolingvistică, fiind primul practician NLP din România.

Îmbinând omul şi specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atât de dezvoltare personală, cât şi profesională pentru a-i ajuta pe cei ce vor să îşi atingă potenţialul maxim.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!