Echilibrul casei mele. Atelier de FENG – SHUI
 

Va propunem sa descoperim, impreuna cu lectorul Geo Pana, una dintre metodele prin care se echilibreaza energia unui loc prin intermediul unor remedii feng-shui care sunt strans legate de simboluri, forme si culori.

Vom invata care sunt pasii necesari pentru ca aplicarea metodei feng-shui sa dea rezultate benefice. De asemenea, vor fi explicate metode de purificare a unui spatiu, a unui obiect si a unei persoane.

Vor fi exemplificate uneltele necesare aplicarii remediilor feng-shui (atat in imagini videoproiectate, cat si concret). Lucram cu harta ba-gua – aflam cum sa o intocmim si cum putem, apoi, sa o folosim.

Vom vorbi si despre remediile specifice pentru ariile cele mai importante din viata: sanatate, familie, cariera, prosperitate.

Intelegem, in final, cum putem, intr-un mod simplu, sa ne reorganizam spatiul de acasa pentru a echilibra energiile continute.

La finalul atelierului, aplicam cele invatate pe planul casei fiecarui cursant, individual, sub supravegherea trainerului (este nevoie ca participantii sa-si aduca o copie a planului casei sau un plan desenat de mana).

Din interviul acordat de Geo Pana site-ului COOLtura Mall, aflam cum ne poate ajuta arta feng shui in viata de zi cu zi.

fotografie preluata de aici: https://fr.pinterest.com/pin/77053843597070898/


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!