Curs practic de Machiaj
 

Va invitam la un curs practic de machiaj, cu Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent Creator de imagine si fotograf  pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calitati si trasaturi specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul nostru de machiaj, fiecare participanta va putea sa inteleaga regulile estetice si trucurile de stil care sa ii evidentieze frumusetea naturala, stilul individual si sa ii ofere mai multa incredere.

Cele doua sedinte vor fi concentrate pe tehnici de automachiaj, fiecare a cate 2h si jumatate. Vor fi prezentate regulile si elementele specifice machiajului de zi si de seara, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

Subiectele abordate sunt:

– Curatarea si hidratarea tenului: cum sa ne preparam singure masca exfolianta si crema hidratanta;

– Adaptarea machiajului in functie de tipul de ten si varsta. Trusa de machiaj ideala: continut – pensule si accesorii, sterilizarea si dezinfectarea, reguli de igiena;

– Forma fetei: corectarea formei cu ajutorul luminilor si umbrelor. Forma sprancenelor. Baza de machiaj: alegerea corecta a culorilor si tehnici de aplicare;

– Machiajul ochilor si al buzelor: tehnici de aplicare si corectare;

– Trucuri pentru rezistenta machiajului, greseli de evitat;

Taxa de curs include o trusa individuala de machiaj formata din: set de pensule, farduri profesionale pentru ochi (mai multe nuante), creion de buze si de ochi, fard pentru obraz.

Cursantele sint invitate, daca doresc, sa isi aduca si trusa personala de machiaj, pentru a  discuta ce imbunatatiri se pot face, in functie de trasaturile specifice fiecareia.

Testimonial: Va multumesc pentru aceasta eficienta prezentare, care pe mine ma va inspira foarte mult! Tin sa va multumesc si pentru secretele pe care ni le-ati pus la dispozitie in ceea ce priveste arta machiajului. Am avut deja primele (mari!) succese imediat dupa respectivul curs! Felicitari si spor in continuare la tot ceea ce faceti! – O.B.

old-hollywood-makeup-beauty-secrets-marilyn-monroe-elizabeth-taylor-lucille-ball-marlene-dietrich

Imagine sus – https://www.pexels.com/photo/portrait-of-woman-with-pink-roses-247295/

Imagine jos – preluata de aici – http://blog.jessicaharlow.com/2014/08/beauty-glamour-secrets-of-old-hollywood-actresses-stars/

Video: Regia Vlad Trandafir – www.colturidebucuresti.net

Music: Tenderness – Composed and performed by Bensound

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!