Ce e nou in 2017?
 

Ai mai vazut inceputuri de an cu entuziasm, promisiuni si planuri marete. Hai sa vedem ce e intr-adevar nou in 2017 si cum poti obtine ceea ce iti doresti. Foloseste energia acumulata in vacanta ca sa te ocupi de proiectele pe care ti-ai propus de mult sa le incepi si sa faci schimbarile la care aspiri. :)

Fa-ti timp sa urmezi, din 11 ianuarie, un atelier de grafica si sa descoperi aceasta arta cu ajutorul Mariei Balan, unul dintre artistii invitati toamna aceasta sa expuna la Galeria Experimentalist – Grolsch Residence

Avem la fundatie si un curs nou de Introducere in istoria religiilor, gandit ca o scurta poveste a umanitatii, cu credintele, miturile si tabuurile ei. Vei intelege ceva mai bine ce se intampla in acest moment in jurul tau si vei dobandi o noua perspectiva asupra istoriei contemporane. Il gasesti aici, daca vrei sa afli mai multe despre program si temele intalnirilor.

Daca si tu esti fascinat de cultura britanica, de originalitatea, umorul si finetea scriitorilor englezi, avem o surpriza placuta pentru tine. Despre Cele mai frumoase romane englezesti se discuta din 23 ianuarie, relaxat, la o ceasca de ceai, cu Mihaela Irimia – povestitor plin de farmec si eruditie.

Nu cumva sa uiti ca, in 12 ianuarie, iti poti satisface o veche curiozitate, daca esti pasionat, ca si noi, de Istoria Parfumului. Vei afla la acest curs povestea unuia dintre cele mai iubite si misterioase accesorii, apreciat de regi si regine, folosit de-a lungul timpului ca leac, mijloc de comunicare cu divinitatea sau elixir de dragoste.

Ca sa vezi tot ce ti-am pregatit pentru inceputul de an si sa afli cand incepem cursurile de nutritie, time management, pictura, istoria artei, scenaristica etc. intra pe pagina cu programul.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!