Atelier de Parenting: Ghidul familiei împlinite
 

Beneficiază de reducere 15%

Vă propunem un curs de parenting organizat în patru întâlniri, susţinut de Gabriela Maalouf, trainer în domeniul parenting-ului şi primul practician NLP din România care se specializează în programare neurolingvistică pentru copii şi părinţi, în Marea Britanie.

Acesta este un curs dedicat familiilor ce împart dragostea şi viaţa cu unul sau mai mulţi copii. De foarte multe ori, simţim că dragostea noastră necondiţionată, că bunele noastre intenţii au un final neaşteptat, de foarte multe ori însoţit de plâns, furie sau dezamăgire.

Scopul acestui atelier interactiv este de a ne crea un cadru potrivit în comunicarea cu copiii nostri, astfel încât viaţa de familie, parteneriatul dintre membri familiei să fie prolific şi plin de căldură.

Subiectele despre care vom discuta la cursul de parenting:

1. Importanţa calibrării şi conectării cu copiii – magia creierului uman. Gestionarea sentimentelor. Există emoţii negative? Cum le gestionăm? Setarea cu calm şi bunăvoinţă a limitelor. Cum cooperează copiii. Tipologii diferite.

2. Mecanisme de detensionare. Ce sunt crizele de furie. De ce e important plânsul, dar râsul? Teama de separare. Ce este frica? Cum se adaptează copiii la grădiniţă sau şcoală. Tipuri de ataşament, stiluri de parentaj. Modelarea abilităţilor cu ajutorul personajelor. Magia poveştilor şi rolul lor terapeutic.

3. Cum dezvoltăm încrederea în sine. Încurajarea autonomiei. Pedeapsă şi recompensă. Etichetările: laudele sau jignirile. Cum se naşte agresivitatea? Ce soluţii avem? Ce este bully?

4. Convingerile limitatoare: eşti fetiţă sau băiat? Cum abordăm subiectul sexualităţii în funcţie de vîrstă sau tipologie. Tehnici şi metode personalizate pentru situaţii dificile – mers la somn, îmbracat, mers la grădiniţă, respectarea regulilor.

Imagine preluata de aici:

http://wallpapersafari.com/free-family-wallpapers/#

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!