curs leadership
 

Parcurgerea celor patru ani de invatamant superior din cadrul facultatii de Litere si Arte a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, m-au facut sa constientizez cat de important este sa nu ma opresc aici cu studiul. 

Mi-am continuat studiile cu un Master in Management si mi-am dat seama de frumusetea artei de a comunica eficient implicandu-ma in diferite evenimente locale si nationale.

Acum 11 ani, mi-am inceput propria afacere de consultanta in marketing si management. De aici, a luat nastere dorinta mea de a-mi dezvolta interesul de a interactiona cu cei din jur la un nivel inalt. Dorinta de a deveni formator acreditat mi s-a implinit parcurgand training-urile de la Extreme Training, impreuna cu cele de la MMM Consulting, doua companii recunoscute pe piata romaneasca. Am lucrat in companii multinationale in departamentul de marketing si vanzari.

Din iarna lui 2013 fac parte din echipa John Maxwell Romania in calitate de trainer si coach. Sunt mama a doi copii de la care invat zilnic arta relationarii. 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!