Investeste 20% din impozitul catre stat in Cultura si Educatia tinerilor

In Romania, orice companie poate directiona 20% din impozitul pe profit pentru a sustine o organizatie nonguvernamentala, fara niciun cost suplimentar. Poti reduce impozitele achitate catre stat la sfarsit de an folosind 20% din impozit pentru CULTURA si EDUCATIE.

Sustinerea educatiei e un gest care poate face diferenta si prin care poti sprijini in mod semnificativ viitoarele generatii. Daca donezi 20% din impozitul pe profit al companiei tale catre Fundatia Calea Victoriei, vei contribui la realizarea unor noi proiecte educationale si culturale care anima viata orasului nostru.

Ce poti face cu 20% din impozit?

Poti alege sa lasi acest impozit sa mearga catre stat sau poti sa-i directionezi catre Fundatia Calea Victoriei, care inoveaza in educatie de aproape 10 ani. Nu te costa nimic, dar vei castiga mult! De aici poti descarca contractul de sponsorizare.

Donatia ta inseamna:

• mai multe locuri gratuite (burse) la cursuri oferite tinerilor, elevi si studenti
  • proiecte noi pentru tinerii care doresc sa isi gaseasca pasiunea si sa isi aleaga profesia
  • sustinerea tinerilor lectori: muzicieni, pictori, actori, scriitori si ilustratori talentati

Daca vrei sa afli mai multe despre cum te poti implica, ne poti scrie la [email protected] sau suna la 021-321.30.22