stil feminin
 

Valentina Balasa-Ario, creator de imagine si fotograf, propune domnisoarelor si doamnelor un atelier practic la care sa exploreze metode eficiente pentru imbunatatirea imaginii personale. Vom analiza si experimenta atitudinea, mersul, stilul si elementele de imagine care aduc feminitatea, increderea si distinctia in prim plan.

In fiecare persoana exista un capital de frumusete nevalorificat, care poate iesi la suprafata odata cu constientizarea acestei calitati. Frumusetea, feminitatea, sarmul si gratia exista in fiecare femeie, indiferent de varsta. Cand toate acestea sunt puse in valoare, pot oferi incredere in sine, bucurie de a fi si charisma.

Cursul “How to be a lady” este un ghid care te ajuta sa constientizezi pasii care pot fi parcursi pentru a-ti pune in valoare potentialul de frumusete, fara excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ti se potrivesc si armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vom analiza, pentru a afla ce anume ti se potriveste mai bine.

La cursul de estetica feminina vom vorbi despre:

  • Impactul imaginii in relatiile sociale si puterea primei impresii
  • Locul unde ne pozitionam in perceptia noastra si a celor din jur
  • Frumusetea cu si fara efort
  • Imbunatatirile pe care le putem aduce imaginii in ansamblu

Foto: goo.gl/DjIy6V

 

Regia: Vlad Trandafir – www.colturidebucuresti.net
Music: Tenderness – Composed and performed by Bensound

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!