Atelier de sapun transparent
 

NU MAI SUNT LOCURI.

Te invitam sa descoperi o noua reteta spectaculoasa de sapun natural si chiar sa preparam, la atelier, sapunuri transparente si parfumate.

Daca ai facut macar o data sapun prin metoda la rece sau prin metoda la cald sau daca ai cunostinte teoretice despre manufacturarea sapunului natural, acest atelier va fi o noutate pentru tine si te va imbogati cu inca o experienta interesanta. In cazul in care nu ai mai fost la un astfel de curs, nu-i nimic, Alexandra Catana, de la Formula Naturala, iti va explica tot ce trebuie sa stii despre prepararea sapunului.

Sapunul este parte a vietii noastre de zi cu zi si este imposibil sa ne imaginam cum ar fi viata fara el, in diversele lui forme: solid, lichid, sub forma de pasta sau lotiune. Tocmai pentru ca este folosit zi de zi, de cateva ori pe zi si intra in contact cu pielea, cel mai mare organ uman, sapunul trebuie sa fie cat mai natural sau macar sa contina cat mai putine substante chimice. Ca o ironie, sapunul de toaleta care se gaseste in comert nu este sapun, asa cum este el definit de chimie si cum o cere traditia, ci este mai degraba un detergent sintetic, lipsit de orice substanta benefica pielii. El, sapunul industrial, este responsabil pentru cele mai multe afectiuni ale pielii cum ar fi dermatitele, eczemele, matreata si multe altele.

Sa ne facem singuri acasa sapunul de toaleta sau de rufe nu mai reprezinta astazi o problema si vei afla la Atelierul de sapun transparent cum poti sa-l prepari si tu, cu ingrediente naturale, folosind aromele tale preferate. Mai mult, vei avea bucuria sa poti incerca imediat sapunul preparat la atelier.

Atelierul dureaza 3 ore, la final fiecare participant primeste cadou cate un sapun. Locurile sunt limitate, asa ca e bine sa te inscrii din timp.

foto: sapun natural transparent “Formula naturala”

 

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!