ART MAKES YOU SMART! Castiga o invitatie la cursul preferat
 

Urmareste pagina de facebook a Fundatiei Calea Victoriei in perioada 5 iulie – 26 august si poti castiga o invitatie gratuita la oricare dintre scolile de vara pe care le organizam: Pictura, Actorie, Fotografie, Povestea Muzicii, Animatie Japoneza, Scenaristica, Filozofie, Istoria Artei etc.

Gandeste-te la care dintre cursurile pe care le organizam in saptamana urmatoare ti-ar placea sa participi gratuit si pune-ti imaginatia la treaba! :)

Presupune ca ai participat deja la curs si povesteste-ne cum te-a facut acea experienta mai inteligent, mai informat sau mai deschis catre a te bucura de lucrurile bune din jurul tau.

Cursurile fundatiei au servit drept inceput multor povesti frumoase. Stim oameni care, pornind de la un astfel de curs, si-au schimbat cariera, s-au inscris la o noua facultate sau la un program de master, au descoperit prieteni noi sau chiar si-au reparat relatia de cuplu. :)

In fiecare vineri, la ora 15.00, noi vom premia cel mai interesant raspuns cu un loc la cursul dorit. :)

Concursul se desfasoara doar pe pagina de facebook a fundatiei, in fiecare luni vom posta “meniul” saptamanii urmatoare, ca sa te poti orienta. :)


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!