Coby_Whitmore

Te-ai intrebat…

• Cum arata balanta ta emotionala la finalul unei zile?
  • Care este perceptia emotionala asupra trecutului tau, prezentului dar si viitorului?
  • Cum iti influenteaza toate acestea starea de sanatate, performanta, capacitatea de a relationa?
  • Cum ai putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si sa reduci stresul pe care il resimti?
  • Cum poti sa aduci un plus de echilibru in viata ta?

La toate aceste intrebari vom gasi raspunsuri impreuna, pas cu pas, prin exercitii individuale si de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice.

Vom experimenta si vom provoca perspectivele actuale pentru a aduce un plus de constientizare si a ne intelege mai bine tiparele emotionale, de gandire si actiune.

Vom descoperi ce se intampla in interiorul nostru (in creier si corp) si cum putem folosi descoperirile neurostiintei pentru a ne gestiona mai bine propria viata si a alege optimismul, echilibrul, fericirea, implinirea.

Testimonial: „Cursul la care am participat mi-a oferit multe raspunsuri la intrebarile mele. A fost un curs super-interactiv, daca pot spune asta, cu multe exercitii si situatii. Am primit si informatii foarte interesante. Adela a avut multe sa ne transmita, este foarte competenta si profesionista. Am povestit in fiecare seara acasa ce am invatat. Sotul meu a participat si el indirect la acest curs, iar exercitiul cu balonul l-am facut si cu copiii. Ma bucur ca am participat la acest curs, m-a ajutat mult.” – Georgiana Calin, angajat BRD

Adela Iepure, lectorul acestui atelier de inteligenta emotionala, este psiholog, coach profesionist Associate Certified Coach (ACC ICF) din martie 2013 si membru International Coach Federation din 2012. Aici puteti asculta un interviu cu tema Inteligenta emotionala: https://vimeo.com/138933597

Ilustratie de Coby Whitmore, preluata de aici: