Valentin Boboc

Valentin Boboc este un fotograf profesionist şi voluntar înrăit, cu o experienţă de peste şapte ani în aspectele variate ale acestei arte – de la fotografie pe film, la fotografia comercială, de eveniment, de mâncare sau corporate.

De-a lungul acestor ani, a dezvoltat proiecte variate, fiind pasionat în special de fotografia de stradă, fotodocumentar şi fotografia pe film. Una dintre cele mai cunoscute expoziţii ale sale, ”Frânturi”, a fost vernisată la Noaptea albă a fotografiei în Carol 53 în 2013 – o expoziţie cu imagini smulse din viaţă.

Puteţi vedea o parte dintre lucrările sale aici şi aici

De asemenea, colaborează cu diferite instituţii culturale, organizând cursuri de fotografie pentru începători, fotografie de stradă etc.

Experienta profesionala:

Martie 2010 – prezent: Fotograf freelancer

Valentin Boboc Photography

Fotografie pe film

Fotografie de studio:

Colaborări pe proiecte diverse – portret, fashion, fotografie de produs etc.

Fotografie de stradă:

Dintre cele mai bune colaborări – PerDonna (fashion designer), Fundaţia Calea Victoriei (proiecte culturale), Bookblog.ro (proiecte speciale), Violeta’s Bistro (restaurant de familie), Computaris (IT&C), Tria Alfa (bijuterii), Inter Campus Slatina

Fotografii publicate în revistele Horeca, ComunIQue etc.

Iunie 2011 – present: Consultant tehnic

F64 Studio, Bucureşti, România

Oferirea celor mai bune soluţii fotografice pentru fotografii amatori sau profesionişti

Identificarea nevoilor clienţilor şi soluţionarea eficientă a acestora prin oferirea de consultanţă specializată