Participa gratuit la cursurile care iti plac!
 

Esti student in Bucuresti? Fundatia Calea Victoriei te ajuta sa studiezi ceea ce iti place si sa iti completezi cursurile de la facultate cu workshopuri interactive si non-conformiste. In luna octombrie, poti participa gratuit la ateliere de scriere creativa, diplomatie, istoria artei sau filozofie.

Vei face cunostinta cu profesori tineri si entuziasti, actori, cercetatori sau artisti, care te vor indruma si incuraja sa iti urmezi pasiunea. Ne intalnim saptamanal la sediul nostru din str. Popa Soare 40, unde timp de doua ore vom jongla cu idei nastrusnice despre epoci trecute, scriitori, mari ganditori si pictori, despre obiceiuri si legende sau orice ne mai trece prin cap. 

La cursurile noastre nu vei primi note si nu vei da examene, dar ai ocazia sa te auto-evaluezi si sa descoperi ce ti se potriveste.

Pentru a beneficia de aceasta bursa, asteptam sa ne scrii la [email protected] o cerere care sa contina numele atelierului la care vrei sa participi si motivatia solicitarii bursei. Aplicatiile pentru burse se primesc cu cel putin o zi inainte de inceperea cursului. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea solicitarilor.

Iata cursurile la care poti participa gratuit:

model solicitare bursa:

“De când eram elevă în liceu, profesorul meu de istorie mi-a pus în mână o carte pe care la vârsta aceea, aproape 16 ani, mi se părea puţin dificil să o citesc şi să o şi înţeleg în deplinătatea ei; era Jurnalul de la Păltiniş.

Odată ce am devenit studentă, interesul meu pentru filosofie nu a scăzut, dimpotrivă, a devenit aproape la fel de mare ca acela pentru istorie, deoarece istoria fiind discursul despre umanitate, şi nu doar o listă lungă de bătălii şi tratate, este indisolubil legată de filosofie.

Tocmai de aceea găsesc foarte folositor pentru mine acest curs, pentru a-mi îmbogăţi cunoştinţele şi pentru a cunoaşte o altă optică în ceea ce priveşte problemele şi ideile pe care junii de la Păltiniş le dezbăteau cu atâta ardoare asemenea discipolilor lui Socrate.” – R.R, studenta

Mai multe exemple de solicitari de bursa gasiti pe pagina noastra de Facebook.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!