Caiete, carti, ghiozdane – Rechizite pentru copiii de la Centrul Sfanta Sofia
 

Stim un grup de copii cuminti, carora le place sa citeasca, sa deseneze, sa invete tot felul de lucruri si, nici n-o sa ne credeti, le place chiar si sa mearga la scoala.

Asa ca, va propunem si in aceasta toamna sa strangem impreuna caiete de toate felurile, creioane, ghiozdane, carioci si acuarele, ascutitori si gume de sters, stilouri, carti si toate celelalte lucruri de care are nevoie un copil ca sa inceapa scoala intr-o nota optimista. Chiar si echipament pentru ora de sport.

Copiii despre care va povestim sunt inscrisi la Centrul de Zi Sfanta Sofia din Bucuresti. Ii vizitam deja de mai bine de 3 ani, cresc frumos si va multumim ca ne-ati ajutat sa le facem din cand in cand cate o bucurie.

Deocamdata, la Centrul de Zi Sfanta Sofia invata, iau masa de pranz si isi petrec mare parte din timpul liber 25 de copii cu varste intre 6 si 14 ani, proveniti din familii cu situatie materiala deficitara, conditii precare de locuire, sau familii monoparentale.

Daca vreti sa ii ajutati, puteti aduce lucrurile pentru ei in perioada 4 – 18 septembrie, la sediul nostru. Vineri, 19 septembrie, ii vom vizita si le vom duce darurile.

Program de colectare a rechizitelor si cartilor:

L-V: 09.30-20.30; din 4 pana pe 18 septembrie.

Adresa: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Pentru detalii: [email protected]; Tel: 0735 863 846

Donatii sau sponsorizari in bani puteti face direct la numarul de cont al Centrului de Zi Sfanta Sofia:

RO86RNCB0069007655330006; BCR Libertăţii

imagine de: Walther Firle 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!