_MG_2957G Anca color crop
 

Anca poarta ochelari de cand se stie, fac parte din personalitatea ei. Vorbeste mult si viseaza mult. Intotdeauna are multe idei si ii place sa faca in fiecare zi altceva. Sustine cu tarie ideile in care crede si cauzele cu care se identifica. Face voluntariat de ani buni si isi doreste sa il promoveze cat de mult posibil: a inceput cu asociatia de studenti Advice Students, dupa care s-a implicat in proiecte sociale cum sunt Lecturi Urbane sau “Let`s Do It, Romania!”. Admira oamenii care aleg sa nu stea pe margine, ci sa schimbe ceva concret prin actiunile lor.

Lucreaza de mai bine de 7 ani in comunicare – a lucrat intr-una dintre cele mai bune agentii de PR din Romania, The Practice, apoi la Heineken, unul dintre cele mai inspiring brand-uri pe care le cunoaste. In timpul liber e Doer comunicator pentru “Let`s Do It, Romania!” – proiectul care a mobilizat peste 1 100 000 de romani pentru a face curatenie in toata tara, intr-o singura zi, in cele 4 editii de pana acum.

Din 2014 este PR & Personal Branding freelancer si trainer (branding personal, campanii sociale si comunicare).

Vrea sa-si urmeze visele si sa faca lucrurile cu pasiune, de aceea se implica numai in activitati in care simte ca isi poate pune sufletul. Face din cand in cand experimente sociale si este fascinata de natura umana. Ii place la nebunie sa calatoreasca si sa cunoasca oameni din culturi cat mai diverse, asa ca e membru activ pe Coachsurfing si arata cu placere orasul turistilor care vin la Bucuresti. Iubeste  trufele, verdele, plantele si cainii.

Citeste carti care mixeaza comunicarea cu psihologia sau inovatia, asculta audiobooks si se duce la workshop-uri care o dezvolta personal. Ii place sa scrie si e sincera pe blog. Cauta mereu inspiratie si se bucura daca o poate trezi, la randul ei.

EXPERIENŢĂ:

Internal Communication Specialist, Heineken Romania, Septembrie 2012 – Aprilie 2014

PR Manager, Asociatia Star Education, Iulie 2012 – Septembrie 2012 (Project based)

Junior PR Manager, THE PRACTICE, agenţie de PR, parte din Grupul Leo Burnett, August 2010 – Aprilie 2012

Realizarea si implementarea strategiilor de PR pentru clienţi ca AVON, IKEA, TechTeam Global, Cord Blood Center, Stella Artois, MEDAS, Smartree

Junior Project Manager, Headvertising, agenţie de publicitate, Octombrie-Decembrie 2009

Abilităţi de prezentare: Train of Trainers, Codecs – Certificat de trainer

EDUCAŢIE:

Master, Management-Marketing, Academia de Studii Economice, Bucureşti, 2010

Facultatea de Comerţ, Academia de Studii Economice, Bucureşti, 2008

VOLUNTARIAT:

Manager de comunicare & Purtător de cuvânt, Let’s Do It, Romania! –Curăţenie în toată ţara într-o singură zi, 2009 –   prezent

Crearea si implementarea strategiei generale de comunicare (PR, advertising şi social media) pentru a promova pentru prima oară acest proiect la nivel naţional şi pentru a atrage oamenii să participe la Ziua de Curăţenie Naţională

Project Manager, ADVICE Students, ONG pentru studenţi, 2006 – 2008

PREMII:

Golden PR Award, PR Award, cel mai important premiu românesc de PR pentru “Let’s Do It, Romania!”, Romania, 2010

Gala Societăţii Civile, Premiul 1 – categoria: “Comportament civic şi participare publică” si Premiul 1 – categoria: “Campanii şi proiecte de voluntariat” pentru “Let’s Do It, Romania!”


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!