Dialoguri muzicale – Brahmsiana, muzica de camera: pian, viola si violoncel
 

Va invitam simbata 1 iunie, de la 11:30, la un concert de muzica de cameră, in compania pianistei Andreea Butnaru si a violoncelistului Florin Mitrea, membri ai ansamblului “Musica Viva”.

Un subiect serios asa cum doar Johannes Brahms poate fi. Genialul protejat al lui Robert Schumann, pe care acesta l-a definit ca fiind continuatorul de drept al liniei beethoveniene, a construit de-a lungul vietii catedrale sonore de o traditionala masivitate. Si totusi…nebanuite profunzimi si luminozitati, momente de intimitate dragastoasa definesc originalitatea unui stil de o nebanuita subtilitate, pe care cel mai bine il ilustreaza lucrarile de maturitate, mangaiate de timbrul cald al violei si violoncelului si structurate de un pian opulent.

Un dialog si o muzica a omului Brahms, interpretate de pianista Andreea Butnaru, impreuna cu violistul Lucian Moraru si violoncelistul Florin Mitrea. sambata, 1 iunie 2013, la ora 11.30, in Sala Lipatti a UNMB.

La final, publicul va putea adresa intrebari, pe marginea temelor prezentate.

Concertul de muzica de cameră este organizat in parteneriat si gazduit cu amabilitate de “Universitatea Nationala de Muzica”, Sala Dinu Lipatti.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!