De ce facem ceea ce facem? De multe ori ne implicăm în diferite activităţi şi uităm de unde am pornit. În fond, conştient sau nu, urmărim să ne realizăm propriile aspiraţii şi vise. Acest lucru poartă de fapt numele de Dezvoltare Personală.

Dezvoltarea personală poate lua diferite forme în funcţie de talentul şi abilităţile fiecărui om. Noi ne-am gândit la câteva variante de cursuri şi evenimente culturale prin care să vă bucuraţi de timpul liber într-un mod creativ şi să vă cultivaţi calităţile în scopul dezvoltării personale. Puteţi alege dintr-o paletă variată de ateliere să participaţi la cursuri de Machiaj, Feng Shui, Networking, Nutriţie sau orice altceva din program.

Cine e interesat să urmeze o cale spirituală în dezvoltarea personală este aşteptat la cursurile de istorie a religiilor susţinute de Mario Barangea, unde vom aborda texte fundamentale pentru gândirea europeană şi nu numai.

Dezvoltarea personală poate consta şi în Creşterea încrederii în sine şi dezvoltarea charismei sau în a căuta Secretul prezentărilor de succes. A învăţa să îţi stăpâneşti emoţiile sau să vorbeşti în public este un demers prin care ne formăm şi învăţăm, dar mai ales este o cale către cunoaşterea de sine.

Arta este la rândul ei un pas în dezvoltarea personală. De la actorie la arte plastice sau scriere creativă şi jurnalism, cursurile noastre vă dau ocazia de a vă exprima creativitatea şi de a vă deconecta de ipostazele asumate zilnic.

Dezvoltarea personală are pentru fiecare dintre noi un sens aparte. Nu avem o reţetă standard pentru dezvoltarea personală, dar venim în schimb cu multe idei şi subiecte interesante care să vă aducă mai aproape de interesele şi convingerile pe care le aveţi. :-)

foto: Alphonse Mucha, Woman with peacocks


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!