Fundatia Calea Victoriei va asteapta la ateliere pentru copii variate si pline de creativitate.

De la pictura, actorie si bune maniere prin teatru pana la ateliere de inventat povesti sau astronomie, atelierele pentru copii din luna septembrie sunt prilejul ideal pentru cei mici sa isi valorifice energia stransa de-a lungul verii. Prin jocurile si exercitiile interactive specifice atelierelor noastre pentru copii, micutii cursanti isi pot dezvolta imaginatia, invata lucruri interesante si isi fac noi prieteni.

La atelierul Primii pasi in Arta (4-6 ani) ne intalnim cu Petruta Banita, artist plastic cu indelungata experienta in activitatile pentru copii. Cei mici se vor familiariza atat cu tehnici de desen si pictura, cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura.

Tot pentru ei am pregatit cursul de initiere in teatru Primii pasi in Actorie, un atelier pentru copiii cu varsta de 4-6 ani, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Prin jocuri interactive si captivante, ne formam puterea de concentrare, descoperim competitia, dar si acceptarea greselilor, ne dezvoltam capacitatea de a actiona si ne antrenam atentia distributiva.

Descoperim miraculosul cer instelat la Atelierul de Astronomie pentru copii (8-13 ani) cu Adrian Sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din Bucuresti. Copiii vor afla ce este o stea cazatoare, cum au aparut constelatiile, ce se intampla atunci cand e eclipsa si isi vor imagina cum ar fi viata pe alta planeta.

Unul dintre atelierele pentru copii cele mai populare este Atelierul de inventat Povesti si Scriere creativa (8-12 ani), cu Ana Maria Ciobanu. Exercitiile de scriere creativa le vor stimula imaginatia copiilor si-i vor ajuta sa creeze texte cu unghiuri unice de abordare si invataturi desprinse din orizontul personal.

Ghidati de Marcela Andrei, actrita la Teatrul Ion Creanga, copiii vor invata cateva reguli esentiale de bune maniere la Atelierul de Bune maniere si politete prin Teatru (7-12 ani). Cum ma prezint? Cum imi primesc musafirii? Ce cadouri este potrivit sa fac? Cum este politicos sa folosesc telefonul? Sunt doar cateva dintre situatiile pe care cei mici vor invata cum sa le gestioneze corect la acest atelier pentru copii.

La atelierele pentru copii despre care v-am vorbit jocul si educatia se impletesc armonios, cei mici afla lucruri noi si isi dezvolta propriile talente si aptitudini.

Mai multe detalii despre atelierele pentru copii din septembrie puteti gasi pe site-ul http://www.scoaladeartesimaniere.ro/ sau ne puteti suna la mobil: 0735 863 846 si telefon fix: 021-321.30.22.

Pentru inscrieri si informatii despre atelierele pentru copii ne puteti scrie la [email protected].