Carti si jucarii cadou pentru copiii de la Centrul de zi Sfanta Sofia

In zilele ce urmeaza, la Fundatia Calea Victoriei strangem carti si jucarii pentru copiii de la Centrul de zi Sfanta Sofia. Sunt acum 35 de copii, cu varste de la 6 la 14 ani.

Lectorii fundatiei i-au vizitat periodic, asa ca stim ca si anul acesta au fost foarte cuminti. :)

Ne dorim ca, la serbarea de Craciun pe care o vor avea la final de decembrie, sub bradutul lor sa gaseasca multe jucarii frumoase, carti inteligente, dulciuri si fructe proaspete, poate si hainute.

“Biblioteca centrului nostru dispune de cărţi, donate de oameni generoşi, care au fost alături de noi şi au înţeles necesitatea copiilor de a citi şi cărora le mulţumim din suflet.  Copiii au în acest mod o şansă concretă de a-şi construi un viitor mai bun pentru ei, ajutându-şi în acest mod şi părinţii, care nu au avut posibilitatea unei educaţii de calitate.” – Laura Irimia, coordonator Centrul de zi Sfanta Sofia (interviu bookblog.ro)

Daca doriti ca, impreuna, sa le facem aceasta bucurie, puteti aduce darurile pentru ei la sediul Fundatiei Calea Victoriei – str. Popa Soare nr. 40, et. 1 (zona Calea Calarasi/ bd. Pache Protopopescu).

Ne gasiti la fundatie de luni pana vineri intre orele 09.00-20.30 si sambata, 14 decembrie, de la 11.00 la 16.00. Va asteptam pana vineri, 20 decembrie. :)

Pentru detalii, ne puteti contacta la adresa [email protected], sau la numarul de telefon 0735 863 846

Anul acesta ne-am unit fortele cu Bookblog.ro si La un ceai, asa ca daca va este mai simplu sa duceti lucrurile la ei, iata cum puteti proceda: http://www.bookblog.ro/stire/bookblog-ro-si-fundatia-calea-victoriei-va-invita-sa-donati-carti-pentru-copiii-de-la-centrul-de-zi-sf-mc-sofia/