12065512_996607897057355_2734592436909127971_n

Sunt fascinată de oameni, natură şi viată şi îmi împart cu plăcere timpul între familie, serviciu, prieteni şi proiectele pe care le iniţiez.

Mă pasionează capacitatea şi forţa oamenilor de a evolua spiritual, de a-şi depăşi limitele şi de a-şi găsi drumul către propria fericire. Şi am decis să îmi construiesc cariera în jurul acestei pasiuni.

Am absolvit Facultăţile de Chimie (1997) şi Psihologie (2009) şi am acumulat 19 ani de experienţă profesională în diferite medii organizaţionale: cercetare ştiinţifică, asigurarea calităţii, dezvoltare programe IT, vânzări, marketing şi resurse umane.

Am o formare de cinci ani în Analiză Tranzacţională (domeniul organizaţional), sunt formator autorizat ANC şi trainer certificat internaţional în Process Communication Model.

În prezent lucrez în domeniul Resurselor Umane, într-o importantă companie naţională, participând la recrutarea şi instruirea colegilor mei.

În anul 2013 am facut cunoştinţă cu conceptul Mindfulness, participând la organizarea primei conferinţe de Mindfulness şi Analiză Tranzacţională din ţară. De atunci, această teorie mi-a devenit foarte familiară şi am aprofundat-o cu dedicare, observând beneficiile aplicării sale în viaţa mea şi a celor din jur.

Folosesc ceea ce am învătat până acum în propria mea viaţă şi sunt alături de cei care doresc să se cunoască mai bine pentru a-şi împlini potenţialul.

Îmi plac citatele din Albert Einstein şi acesta în mod deosebit: “Priviţi adânc în propria voastră fiinţă şi apoi veţi înţelege totul mai bine.