5.-MONICA-DANIELA-GAITANARU

site personal: http://psihologieanalitica.ro/

Psihoterapeut analist jungian şi trainer acreditat

Studii:

• 2000-2004 – Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti;

• 2005-2006 – Ecole Doctorale Francophone en Sciences Sociales, Europe Centrale et Orientale;

• 2009-2011 – Formare de tip masteral în Psihologie Analitică (în cadrul Asociaţiei Române de Psihologie Analitică);

• 2009 – Se acreditează ca formator de formatori;

• 2010 – Obţine acreditarea de lucrător prin arte comparate.

Activitate profesională:

• 2004-2006: profesor de filosofie şi logică (Liceului Teoretic «Ion Creangă», Liceul de Arte Platice “Nicolae Tonitza”, Liceului Teoretic «Al. I. Cuza»);

• 2006-2007: voluntariat în cadrul Fundaţiei „Principesa Margareta a României”;

• 2007-2009: PR Manager la HotNews.ro, unde a iniţiat/coordonat diferite  proiecte speciale, evenimente şi expoziţii tematice;

• 19 martie 2009 a susţinut conferinţa “O foaie, un drum si ispita unui joc”, din seria de conferinţe Povestitor, coordonată de Lia Perjovschi la Centrul de Artă şi Cultură Contemporană Pavilion Unicredit;

• Din mai 2009,  susţine cursuri şi ateliere în cadrul Fundaţiei Calea Victoriei, precum: “Poveştile ca metafore ale dezvoltării de sine“, “Înţelepciunea Visului“, “Animus şi Anima sau despre naşterea iubirii“, “Bal cu Poveşti la Cărtureşti“, ”Zeitele din noi – modele arhetipale feminine”, ”Introducere în psihologia lui Carl Gustav Jung” ;

• În 2009 a lansat proiectul Şcoala Vocaţională “A treia cafea”;

• 2009-2010: a ocupat funcţia de Director Executiv al Fundaţiei “Noi citim”;

• 2010: a colaborat cu Ziarul Lumina în cadrul rubricilor de cultură şi sănătate;

• 2011: s-a implicat în cadrul proiectului Young Professionals Academy, redactând scenariul unui film în care protagonişti au fost copiii de la Centrul de zi “Licurici”;

• 2011 a fost numită Ambasadoare a proiectului “Dăruieşte un zâmbet”, dedicat copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul  Marie Curie.

• 2012 – 2013 a colaborat în calitate de expert în cadrul proiectului organizat de SNSPA: ”Stilul de învăţare şi temperamentul şcolarilor – instrumente pentru o educaţie creativă”.

• 2012-2013 lucrează ca facilitator de ”Sandwork expresiv” în cardul proiectului coordonat de analistul jungian Eva Pattis Zoja, la Şcoala Generală nr. 85, din Bucureşti.

• 2012 – prezent: practică psihoterapie analitică jungiană. Detalii pe psihologieanalitica.ro.