poza1

Ion Georgescu este iniţiatorul conceptului moara de hârtie, ce îşi propune să formeze în România o comunitate a iubitorilor de frumos, prin promovarea unor meşteşuguri şi meserii care au fost odată şi fără de care umanitatea ar fi arătat cu totul altfel.

Pasionat de cărţi şi de tot ceea ce este vechi, în particular de hârtie manuală, legătorie şi tipar, Ion încearcă prin ceea ce face să creeze o punte între trecut, prezent şi viitor, aducând în realitatea contemporană meşteşuguri uitate sau pe cale de uitare. Arta legătoriei a descoperit-o prin Dinu Bodiciu, în cadrul cursurilor de la Fundaţia Calea Victoriei, continuând ulterior cercetarea şi documentarea amănunţită a domeniului.

În viaţa de toate zilele, Ion este trainer autorizat şi consultant certificat internaţional. Experienţa de 11 ani în training şi consultanţă este concentrată pe zona de interfaţă între administraţia publică şi societate, în cadrul a numeroase proiecte naţionale şi internaţionale.