DanAnd_blue

« Nu este niciodata prea tarziu sa fii ceea ce puteai sa fi fost. » – George Eliot

Este coach acreditat de International Coach Federation (ACC-ICF), membra a International Coach Federation, vicepresedinta a Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC). Este consultant in domeniul comunicarii si relatiilor interpersonale, finalizand trei ani de formare in managementul comunicarii si relatiilor umane (Metoda ESPERE©) sub indrumarea lui Aleth Naquet, Franta. Este membra a Institutului ESPERE, Franta. Este certificata ca practician Inergetix-CoRe System™(evaluare si reechilibrare energetica si informationala computerizata), Certified Informational Medicine Therapist (NTCB-EU) si practician in diverse metode de management al stresului prin terapii complementare.

« Nimic nu este permanent in afara de schimbare.
» – Heraclit

Dupa o cariera de 30 de ani in cadrul Ambasadei Olandei la Bucuresti (asistenta si consiliere in domeniul afacerilor politice si presa, afaceri economice, juridice si consulare, managementul proiectelor, drepturile omului, educatie si cultura, relatii publice si comunicare), Daniela a ales un nou parcurs profesional, fondand Art of Change in 2008. Dezvoltand programe holistice de transformare personala integrativa, stress si welfare management, Daniela lucreaza cu persoane individuale si cu grupuri. Metode si instrumente folosite: Coaching, Metoda ESPERE, evaluare si reechilibrare energetica si informationala computerizata (Inergetix-CoRe System), terapii complementare, sistemul Eneagramei, tehnici de vizualizare creativa, meditatie si relaxare.

«Oriunde te-ai duce, mergi cu toata inima.» – Confucius