Atelierul de accesorii doreste sa initieze persoanele cu imaginatie si talent, in tehnicile de decorare si personalizare ale unor obiecte cum ar fi: genti din material textil, esarfe pictate manual, haine, curele si bijuterii.

Obiectele care vor fi decorate pot fi obiecte personale, aduse de cursanti de acasa, fie obiecte care vor fi puse la dispozitia cursantilor cum ar fi sacose din material textil, esarfe.

In cadrul atelierului se vor folosi: culori pt textile, bucati de material pt colaje, ate, ace, margelute, dantele … si multe idei, stimulam imaginatia si fabricam manual accesorii unicat.

Temele atelierelor:

1. Sacosele eco din panza care pot fi purtate ca geanta sau la plaja – le vom picta, le facem cusaturi, colam, aplicam margelute, nasturasi etc.

2. Saluri, baticuri, esarfe, palarii, pareo pt plaja (din materiale naturale) – le pictam, facem cusaturi, aplicam margele.

3. Hainute, rochii, fuste, curele (personale) – le pictam, facem cusaturi, aplicam margele, dantele etc

4 + 5. Bijuterii, medalioane, cercei, margele, bratari

la toate atelierele cursantii isi pot aduce de acasa unul sau mai multe obiecte pe care doresc sa le decoreze si personalizeze, cu materialele (culori, margele, nasturi) incluse in taxa de curs.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!